Bij Garage Ad van der Horst is uw Brommobiel in uitstekende handen voor het reguliere onderhoud en reparaties. Ondanks dat de brommobiel geen jaarlijkse APK kent adviseren wij om jaarlijks langs te komen voor klein onderhoud. Hierdoor gaat uw brommobiel veel langer mee.

U kunt met elk merk brommobiel bij ons terecht voor onder andere;

                

Reparatie Brommobiel

Algemene brommobiel reparatie

Vervangen van motordelen, v-snaar en overige onderdelen

 

Bandenspanning controleren

Banden

Vernieuwen van zomer & winterbanden, uitlijnen, balanceren

 
 Brandstofverbruik

Schadeherstel

Controle van de uitstoot en brandstof van uw brommobiel

 Controle van de remmen

Remmen

Vervangen van remblokken, remschijven en remleidingen

 Motorschade Brommobiel

Motorschade

Van reparatie tot complete revisie

  Elektro reparaties

Elektronisch

Reparaties aan radio, navigatie, alarm en overige elektro

  Accessoires Brommobiel

Accessoires

Inbouwen van accessoires, sportstuur, interieur, spoilers

 

Onderhoudsbeurt Brommobiel in Beek en Donk

De onderhoudsbeurt van jouw brommobiel wordt elk jaar of bij 5.000 kilometer uitgevoerd. Tijdens het onderhoud werken wij volgens de hoogste kwaliteitseisen. Tijdens de onderhoudsbeurt wordt onder andere oliën, de remmen en de bandenspanning uitvoerig gecontroleerd. Voordat jouw brommobiel de garage verlaat maakt de monteur nog een uitgebreide testrit. Zodat hij zeker weet dat alles goed zit met de brommobiel. Wij adviseren om jaarlijks uw brommobiel te onderhouden bij Garage Ad van der Horst.

Reparatie Brommobiel in Beek en Donk

Onze professionele werkplaats beschikt over de benodigde deskundige apparatuur én vakkundige kennis om uw brommobiel tot in detail te testen en storingen op te sporen. Voor alle reparaties aan uw brommobiel kunt u bij ons terecht. Uw brommobiel verdient de beste monteurs.

Alle merken

Vanzelfsprekend is bij ons de kennis in huis voor het onderhoud en reparaties van alle brommobiel merken. Wij kunnen het onderhoud en reparaties uitvoeren aan de volgend brommobiel merken; Aixam, Bellier, Casalini, Chatenet, Grecav, JDM Mobiel, Ligier, Mega, Microcar.

Wij dragen er zorg voor dat uw brommobiel gedegen wordt onderhouden, zodat u met een gerust hart kunt rijden. Voor onderdelen zoeken wij altijd naar een betaalbare oplossing, zodat u weet dat u nooit te veel betaalt. Uiteraard staat de kwaliteit hoog in het vaandel.

Dat is de kracht van een onafhankelijk brommobiel garagebedrijf!

 

Autobedrijf Ad van der Horst; als u voor kwaliteit en persoonlijke service kiest!